«Тоттенгем» вирвав перемогу в «Бернлі», «Вулвергептон» переграв «Борнмут»

«Тоттенгем» вирвав перемогу в «Бернлі», «Вулвергептон» переграв «Борнмут»
Фото взяте з сайту eurosport.ru

17-й тур англійської Прем'єр-ліги стартував сьогодні шистьма матчами

«Вулвергемптон» переграв «Борнмут». Перший гол «вовки» забили на початку гри, коли Хота перехопив м'яч після жахливої передачі когось із захисників, прорвався до штрафного і пасом знайшов вільного Хіменеса на дальній стійці. «Борнмут» після пропущеного голу захопив м'яч і мав кілька нагод, проте «Вулверхемптону» вдалось втримати перемогу і в компенсований час ще раз вдалось відзначитись, Кавалейру поставив крапку в матчі.

«Крістал Пелас» також мінімально переміг «Лестер». Перемогу приніс класний гол Мілівоєвича ударом з-за меж штрафного наприкінці першого тайму.

«Тоттенгем» вдома вирвав перемогу в «Бернлі». Попри значну перевагу за кількістю ударів (9 проти 2 у «Бернлі») лондонцям так і не вдавалось вразити ворота Харта аж до компенсованого часу. Рятівником «шпор» став Еріксен, який відзначився з передачі Кейна.

«Кардіфф» ледь не здійснив неймовірний камбек у матчі з «Уотфордом». В першому таймі Деулофеу відкрив рахунок у матчі, однак «Кардіфф» ще тримався. А от після перерви валлійці пропустили ще двічі, Холебас подвоїв перевагу з пасу Деулофеу, а Квіна зробив рахунок розгромним. Однак «Кардіфф» наприкінці матчу ледь не створив диво, Хойлетт на 80 та Рід на 83 хвилинах скоротили розрив до мінімуму.

«Ньюкасл» у непростому поєдинку обіграв «Хаддерсфілд». Єдиний гол у зустрічі на рахунку Рондона, який у падінні замкнув передачу Манкільйо.

Чемпіонат Англії 2018/19, 17 тур

«Вулвергемптон» – «Борнмут» – 2:0

Голи: Хіменес, 12, Кавалейру, 90+4

«Крістал Пелас» – «Лестер» – 1:0

Гол: Мілівоєвич, 39

«Тоттенгем» – «Бернлі» – 1:0

Гол: Еріксен, 90+1

«Уотфорд» – «Кардіфф» – 3:2

Голи: Деулофеу, 16, Холебас, 52, Квіна, 68 – Хойлетт, 80, Рід, 83

«Хаддерсфілд» – «Ньюкасл» – 0:1

Гол: Рондон, 55

Нагадаємо, у першому матчі дня «Манчестер Сіті» впевнено переміг «Евертон».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: