Тренер «Динамо» розповів, які завдання стоять перед командою у нинішньому сезоні

Тренер «Динамо» розповів, які завдання стоять перед командою у нинішньому сезоні
Олександр Хацкевич. Фото ФК «Динамо»

Команда повинна вийти у фінал Кубку України та спробувати поборотися за перше місце у чемпіонаті

Наставник «Динамо» Олександр Хацкевич розповів про роботу команди під час матчів збірних, а також поділився планами на найближчий місяць.

Окрім того, тренер розповів і про завдання, які стоять перед командою, інформує офіційний сайт київського клубу.

«Ми об'єднали хлопців, які не задіяні у своїх збірних, з футболістами з «Динамо» U-21 – вийшло 22 польових гравця. Так що тренувальний процес у нас повноцінний, виконуємо все за програмою», - почав він.

«Велика кількість наших хлопців регулярно виїжджає до збірних своїх країн, тому ми добре знаємо питання, які можуть виникнути щодо їхнього повернення. Потрібно враховувати, що деякі грають в Америці, також звертати увагу на їхній стан і різницю в часі. Дай бог, щоб всі повернулися здоровими», - пояснив Хацкевич.

Також наставник прокоментував те, що Микола Шапаренко був викликаний до молодіжної збірної України, але повернувся у розташування «Динамо».

«Це питання до адміністраторів збірної. Виявилося, що у нього немає британської візи. Так що причина його повернення – чисто технічна», - зауважив він.

«На мою думку, у квітні буде визначальний період. У нас досить багато виїзних ігор – чотири чи п'ять. У Кубку стоїть завдання вийти у фінал, у чемпіонаті – боротьба за перше місце», - підсумував Хацкевич.

Нагадаємо, аргентинський тренер відмовився очолити київське «Динамо».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: