Тренер дортмундської «Боруссії»: Ярмоленко зіграв дуже добре

Тренер дортмундської «Боруссії»: Ярмоленко зіграв дуже добре

Петер Бош прокоментував поразку від «Тоттенхема» з рахунком 1:3

Головний тренер дортмундської «Боруссії» Петер Бош прокоментував поразку від «Тоттенхема» з рахунком 1:3. Єдиний гол у складі дортмундців забив Андрій Ярмоленко.

«Ярмоленко зіграв дуже добре, як і «Боруссія» в цілому. Як команда ми показували якісний футбол, особливо в першому таймі. Нам протистояв дуже сильний суперник, який зазвичай високо пресингує. Але сьогодні футболісти «Боруссії» самі дуже активно йшли в пресинг, так що у «шпор» з цим виникали проблеми. Ярмоленко був одним з цих гравців.

Однак сьогодні ми зіграли не найкращим чином в обороні. Почали добре, домінували і контролювали гру. Але коли ви так граєте, ви повинні бути готовими захистити простір на своїй половині поля. Ми цього не зробили.

Шкода, що наші зусилля не принесли результату. Але ще нічого не вирішено, пройшов тільки один тур. Тим же «шпорами» ще належить зіграти з нами в Дортмунді», - наводить слова Боша прес-служба УЄФА.

Також Бош відначив Крістіана Пулішіча, який, за його словами, продовжує прогресувати, тим більше що йому всього 18. Не оминув стороною голландський фахівець і Гаррі Кейна: «Безперечно він дуже хороший гравець. Сильний, дуже сильний. Ви бачили, як під час другого голу два моїх гравця програли йому боротьбу. Втім, це давно відомо, що він відмінний футболіст».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: