Тренер збірної Туреччини: Ми добре підготувалися до матчу з Україною

Тренер збірної Туреччини: Ми добре підготувалися до матчу з Україною
Фатіх Терім
Фото: www.ua-football.com

Тренер збірної Туреччини Фатіх Терім – про матч із Україною

Головний тренер збірної Туреччини Фатіх Терім поділився думками щодо майбутнього матчу кваліфікації ЧС-2018 проти України.

«Зараз у кваліфікації Чемпіонату світу на нас чекає два серйозних випробування – матчі з Україною та Ісландією. Ми добре підготувалися до матчу з українцями, як технічно, так і тактично. Ми повинні продемонструвати свої сильні боки, оскільки плануємо продовжити наш шлях.

У Коньї ми можемо розраховувати на підтримку наших уболівальників на стадіоні, а також на молитви тих, хто буде дивитися матч по телевізору.

Останнім часом перед матчем було багато написано і сказано про те, кого я не викликав у національну команду. Мене критикують за це. Але я буду робити свою роботу, а не піддаватися на чийсь вплив. Моя мета і позиція тут полягає в тому, що ми повинні діяти відповідально, і я закликаю до здорового глузду та спокою.

Я повторю, що склад збірної формую я і несу за це відповідальність. Я не дозволю недоречні коментарі щодо гравців. Хоч би що сталося, потрібно з розумінням прийняти цей вибір і бути справедливим у ставленні до тих футболістів, які викликані в національну команду і які вийдуть на поле в майбутніх матчах, щоб не створювати в команді негативну атмосферу», – наводить слова Теріма офіційний сайт Турецької футбольної федерації.

Нагадаємо, що відбірковий матч ЧС-2018 між збірними Туреччини та України відбудеться у четвер, 6 жовтня, в Коньї. Початок о 21:45.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: