Тренери збірної з біатлону визначилися зі складом команди на заокеанські етапи Кубку світу

Тренери збірної з біатлону визначилися зі складом команди на заокеанські етапи Кубку світу
Сергій Семенов

Також уже названо попередній склад на чемпіонат Європи

На збірну України з біатлону у лютому чекають два заокеанські етапи Кубку світу – у канадському Кенморі (4.02-10.02) та американському Солт-Лейк-Сіті (11.02-17.02), а також чемпіонат Європи (18.02-24.02), який прийматиме Мінськ (Білорусь).

З огляду на щільний графік, тренерський штаб жіночої та чоловічої збірних розподілив підопічних на декілька груп, інформує UA:БІАТЛОН.

Дмитро Підручний залишився на міні-зборі в Антгольці/Антерсельві (Італія). 3 лютого відлітає у Кенмор (Канада), де візьме участь у сьомому етапі Кубку світу. Також виступить на восьмому етапі в американському Солт-Лейк-Сіті.

Артем Прима також залишився в Італії, звідки полетить у Кенмор. А от потім він поїде на збір до Отепяе (Естонія), де готуватиметься до чемпіонату Європи.

Сергій Семенов також 3 лютого відлітає до Канади. Після виступу на сьомому етапі Кубку світу він вирушить на збір до Отепяе, де готуватиметься до чемпіонату Європи.

Тарас Лесюк та Артем Тищенко виступатимуть на обоз заокеанських етапах. Руслан Ткаленко, Антон Дудченко та Віталій Труш проходитимуть збір в Антгольці, де готуватимуться до чемпіонату Європи.

Віта та Валентина Семеренко під керівництвом тренера Григорія Шамрая проходять збір в Естонії у межах підготовки до чемпіонату Європи. До Білорусі приїдуть 19 лютого.

Анастасія Меркушина разом з батьком-тренером Олегом Меркушиним залишилася на зборі в Антгольці, де готуватиметься до чемпіонату Європи.

Юлія Джима, Олена Підгрушна, Юлія Журавок, Надія Бєлкіна та Яна Бондар представлятимуть збірну України на сьомому етапі Кубку світу у Кенморі. На цих спортсменок тренерський штаб розраховує і на етапі у Солт-Лейк-Сіті.

Марія Кручова проходить міні-збір в Італії. 3 лютого разом з чоловічою збірною України вона відлітає до Кенмора, де готуватиметься до восьмого етапу.

Ольга Абрамова після хвороби набирає форму у Чернігові. Надалі вона приєднається до Віти та Валентини Семеренко на зборі в Отепяе.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: