У чемпіонаті Іспанії відбулося українське дербі

У чемпіонаті Іспанії відбулося українське дербі

В’ячеслав Кравцов зіграв проти Володимира Геруна

У 5-му турі чемпіонату Іспанії відбулася перша українська дуель – «Бургос» В’ячеслава Кравцова вдома переміг «Бреоган» Володимира Геруна (92:76).

Кравцов вийшов у старті, відіграв 20 хвилин, набрав 8 очок (4/5 двоочкових, 0/4 штрафних), зібрав 4 підбирання та зробив 1 блок-шот при 2 фолах (РЕ +7), інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Герун також з’явився на майданчику з перших хвилин, набрав 8 очок (3/4 двоочкових, 2/4 штрафних), зібрав 5 підбирань (2 у нападі) та зробив 2 втрати і отримав 1 фол за 18 хвилин на майданчику (РЕ +9).

Ну дуже вдалий матч за «Гіпускоа» провів ще один форвард національної збірної В’ячеслав Бобров. За 25 хвилин на майданчику українець набрав 5 очок (1/5 двоочкових, 1/4 триочкових), зібрав 3 підбирання (1 в нападі), зробив 3 передачі та 2 блок-шота при 2 фолах і 2 втратах (РЕ 0). Команда нашого легіонера вдома програла «Ховентуту» з рахунком 64:88.

Центровий збірної України Артем Пустовий до заявки «Барселони» на виїзний матч проти Валенсії (86:85) не потрапив.

Барселона лідирує у турнірній таблиці з п’ятьма перемогами у п’яти матчах, «Бургос» посідає 14-ту сходинку, вигравши два матчі, Бреган йде на 16-му місці з однією перемогою у чотирьох поєдинках, а замикає турнірну таблицю «Гіпускоа», який залишається єдиними клубом в чемпіонаті без перемог.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: