У Федерації хокею спростували заяву міністра Жданова

У Федерації хокею спростували заяву міністра Жданова

У Федерації хокею України викрили міністра Жданова у брехні

Федерація хокею України офіційно спростувала заяву міністра молоді та спорту Ігоря Жданова про те, що «думка віце-президента Георгія Зубко не є позицією Федерації».

Про це 28 липня заявив виданню «Главком» прес-аташе Федерації хокею України Юрій Кириченко. Хокейний функціонер підтвердив, що Георгій Зубко має повне право відповідати на питання з приводу підготовки до чемпіонату світу з хокею, адже: «Георгій Зубко одноголосно обраний виконкомом федерації, головою організаційного комітету з підготовки та проведення чемпіонату світу в Києві».

Крім того, прес-аташе Федерації хокею зазначив, що, незважаючи на заяви міністра, Георгій Зубко краще кого-небудь володіє ситуацією щодо підготовки до проведення хокейного першості, тому що безпосередньо займається цим питанням.

«Місцевий оргкомітет, який власне кажучи і займається усіма питаннями, практичною роботою, ось його очолює якраз Георгій Зубко», - зазначив Юрій Кириченко.

Нагадаємо, конфлікт між міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим і повноважним представником Федерації хокею, відповідальним за підготовку чемпіонату Георгієм Зубко розгорівся після заяв останнього про саботаж хокейної першості. Георгій Зубко відкрито заявив, що міністр бреше, коли говорить, що тримає під контролем підготовку чемпіонату світу з хокею 2017. «Нічого не готово. До сих пір немає навіть договору оренди київського Палацу спорту в період з 22 по 28 квітня 2017 року. У наявності саботаж. Ми вимагаємо, щоб пан Жданов особисто сприяв процесу підписання договору оренди Палацу спорту, що знаходиться на балансі міністерства, для проведення чемпіонату світу і навчально-тренувального збору національної збірної команди України. В іншому випадку ми будемо проводити масштабні акції протесту і ставити питання про його відповідність займаній посаді», - повідомив Георгій Зубко.

У відповідь міністр молоді та спорту Ігор Жданов в ефірі одного з телеканалів заявив, що думка Георгія Зубко не є позицією Федерації хокею України, про що його нібито запевнили в самій федерації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: