У фехтувальному залі у Миколаєві, який побудували рік тому, потекла стеля (відео)

У фехтувальному залі у Миколаєві, який побудували рік тому, потекла стеля (відео)

А відкрив цей зал сам президент України, через що будівельники дуже поспішали

У новому фехтувальному залі у Миколаєві, який відкрив президент України Петро Порошенко у січні 2017 року, у березні 2018 року потекли стелі.

Про це йдеться у сюжеті програми журналістських розслідувань «Чергова зрада. Постфактум», інформує газета «НикВести».

«Не встигли будівельники виправити недоліки власного будівництва, як у новозбудованій фехтувальній школі з'явилися нові проблеми – під час танення снігу потік дах», - говорить автор програми Андрій Лохматов.

Як розповів начальник відділу фізичної культури і спорту Миколаївської облдержадміністрації Олександр Садовський, у зв'язку з тим, що дуже прискореними темпами зводилася будівля, швидше за все, не були враховані деякі дрібниці, які дають збій у роботі залу.

За словами заступника директора фехтувальної школи Анни Самбурської, затікання відбулося у тренерській, у холі та коридорі фехтувального залу. При цьому вона зазначила, що незадовго до цього будівельники проводили певні роботи на даху, але після цього все одно сталося затікання у будівлю.

На сьогоднішній день нова будівля фехтувальної школи у Миколаєві продовжує формально залишатися незавершеним будівництвом на балансі компанії «Житлопромстрой-8», незважаючи на те, що заради відкриття за участю президента там уже рік перебувають понад 300 вихованців школи.

Програма «Чергова зрада» повідомляла, що після відкриття залу у ньому не працювала вентиляція, вийшла з ладу пожежна сигналізація, були проблеми з фехтувальними доріжками, а також руйнувалося плиткове покриття на вулиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: