У Харкові відбувся фехтувальний турнір пам’яті Леоніда Авербаха

У Харкові відбувся фехтувальний турнір пам’яті Леоніда Авербаха
Фото: НОК України

На деяких спортсменів чекали приємні сюрпризи

У Харкові на спортивних спорудах Національного університету імені В.Н. Каразіна в фехтувальному клубі УНІФЕХТ з 15 по 18 листопада відбувався ХХI міжнародний турнір з фехтування на шпагах пам’яті заслуженого тренера України Леоніда Авербаха.

Про це повідомляє офіційний сайт Національного олімпійського комітету України.

Турнір зібрав 97 спортсменів з України, Японії та Гонконгу.

Серед учасників змагань – заслужені майстри спорту, чемпіони світу, Європи, призери найпрестижніших турнірів світу, учасники Ігор Олімпіади Богдан Нікішин, Володимир Станкевич, Максим Хворост, Дмитро Карюченко, Роман Свічкар, Олег Соколов і багато інших майстрів.

Під час урочистої церемонії відкриття учасникам турніру побажали успіхів у досягненні спортивних вершин, подальшого росту спортивної майстерності та успішної підготовки до відбірних змагань токійської Олімпіади-2020.

Володимир Станкевич вручив посвідчення заслуженого майстра спорту України Роману Свічкарю, який нещодавно з Богданом Нікішиним став бронзовим призером чемпіонату світу у Китаї.

Свої поздоровлення отримала заслужений тренер України Ірина Одокієнко, яка готувала Романа Свічкаря до чемпіонату світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: