У Києві відкрили зірки на честь чотирьох видатних спортсменів (фото і відео)

У Києві відкрили зірки на честь чотирьох видатних спортсменів (фото і відео)
Анна Різатдінова, Ігор Цвєтов, Наталія Добринська та Анжеліка Терлюга отримали свої зірки
Світлина - Укрінформ

Алея наповнюється з 2015 року

У Києві відбулося відкриття чотирьох нових зірок на «Площі зірок» біля ТРЦ Gulliver. Зірки отримали олімпійська чемпіонка-2008, легкоатлетка Наталія Добринська, каратистка Анжеліка Терлюга, олімпійський призер з художньої гімнастики Ганна Різатдінова та український легкоатлет, чемпіон світу, паралімпієць Ігор Цвєтов.

Переглянути цей допис в Instagram

Киев 2020

Допис, поширений Lika Terliuga (@likusya.01)

На церемонію зібралися кілька десятків глядачів. Володарям нових «зірок» вручили квіти, золоті зірки та подарунки від спонсорів. Слова привітання спортсменам висловили організатори заходу. «Важливо, щоб Олімпійські та Паралімпійські ігри відбулися. Здоров`я вам, щиро дякую за відданість та працю», – заявив президент Національного паралімпійського комітету Валерій Сушкевич.

Площа зірок – це спільне дітище Міністерства культури молоді та спорту України і партнерів. Ідею почали втілювати в життя в 2015 році. За цей період свою зірку на Площі за внесок в спортивне і культурне життя України в різні роки отримували Андрій Шевченко, Дарина Білодід, Яна Клочкова та інші знамениті атлети.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: