Каратистка Анжеліка Терлюга: Коли дізналася, що переносять Олімпіаду, був шок, ступор

Каратистка Анжеліка Терлюга: Коли дізналася, що переносять Олімпіаду, був шок, ступор
Чемпіонка Європи Анжеліка Терлюга мріє проявити себе на Олімпіаді
Фото - Instagram Анжеліки Терлюги

Нині спортсменка вже сприймає реалії як черговий виклик

Одеситка Анжеліка Терлюга стала першою представницею українського карате, кому вдалося здобути олімпійську ліцензію. Пізніше її шляхом пішов львів’янин Станіслав Горуна.

Однак замість готуватися до Ігор-2020 у Токіо через спалах пандемії коронавірусу спортовці нині перебувають у невизначеності. Олімпіада перенесена на рік і вже навіть з’явилися припущення, що може бути скасована взагалі.

Про свої емоції від звістки про перенесення Ігор Терлюга, найвищим титулом у кар’єрі якої є звання чемпіонки Європи, поділилася в найсвіжішому інтерв’ю ґлянцевому виданню L’Officiel.

«Ця звістка пролунала через шість днів після здобуття ліцензії. Це був шок, - каже Анжеліка. - Я думала, що Олімпіаду проведуть без глядачів. Після був ступор – потрібно було вирішувати, що робити далі, до чого готуватися, який тренувальний і змагальний план складати. Плюс карантин, неможливість пересувань навіть по країні, скасування всіх турнірів, закриття залів для тренувань і неможливість готуватися в звичному режимі. Я не була готова до такої кількості питань. Зараз я спокійніше до всього цього ставлюся, не накручую себе. Розумію, що це просто ще один виклик, з яким я впораюся.

Після здобуття ліцензії відчувала найперше почуття гордості за те, що півторва року з дня в день наполегливо йшла до цієї мети – і ось тобі кажуть: «Ти їдеш на Олімпіаду». Перша думка: «Та ладно!» А потім: «Фу-у-у-х, не потрібно більше як білка в колесі на кожному турнірі по максимуму з себе все вичавлювати. Зараз є час і можливість зібрати сили до того найголовнішого змагання – Олімпіади». Велика кількість людей починає вітати, радіти, і від цього шалено радий сам. Розумієш, що твоя перемога приносить радість і позитивні емоції не тільки особисто тобі, а й величезній кількості людей. Це дуже мотивує».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: