У п'ятницю у баскетбольній чоловічій Суперлізі відбудеться два матчі

У п'ятницю у баскетбольній чоловічій Суперлізі відбудеться два матчі
Фото ФБУ

Анонс зустрічей у Миколаєва та Запоріжжі

Другий ігровий день третього туру відкриють команди, які наразі не мають жодної перемоги в активі.

«Миколаїв», який буде господарем матчу, поступився в обох стартових матчах сезону, а харків’яни програли у трьох перших поєдинках регулярного чемпіонату.

Для «корабелів» ця гра буде першою домашньої у сезоні-2018/19, тож підопічні Віталія Чернія віддадуть усі сили, щоб порадувати своїх фанатів дебютним тріумфом. Саме їх можна вважати фаворитом цього матчу, адже миколаївці вже привчили до того, що вдома ця команда є дуже непростим опонентом для будь-якого суперника.

МБК «Миколаїв» – «Політехнік».
Миколаїв, ПС Надія. Початок матчу - 19:00

Другий матч п’ятниці пройде у Запоріжжі, де на місцевий однойменний клуб чекає черговий іспит у протистоянні з одним з фаворитів сезону. Після виїзної перемоги в матчі з чемпіонами України «Черкаськими Мавпами» команда Валерія Плеханова зіграє з лідером сезону «Дніпром».

Підопічні Дениса Журавльова наразі є єдиним колективом, який не програвав у поточному регулярному чемпіонати. Головною проблемою дніпрян наразі є надзвичайно напружений календар. Крім двох матчів тижня у національний першості, віце-чемпіони проводять матч і у Кубку Європи FIBA.

Цей тиждень перетворився на справжнє виїзне турне для дніпрян: після гостьового матчу у Болгарії «Дніпро» спочатку зіграє у Запоріжжі, після чого відправиться у гості до непоступливого «Миколаєва».

БК «Запоріжжя» – БК «Дніпро».
Запоріжжя, ПС Юність. Початок матчу - 19:45.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: