У Ріо-де-Жанейро попросили фінансової допомоги напередодні Олімпіади

У Ріо-де-Жанейро попросили фінансової допомоги напередодні Олімпіади

Місто потребує фінансової допомоги для повного виконання зобов'язань по організації Олімпійських ігор.

Влада бразильського штату Ріо-де-Жанейро оголосила режим надзвичайної економічної ситуації за півтора місяці до початку Олімпійських ігор, які повинні пройти в бразильському місті та попросили уряд країни виділити додаткове фінансування, передає УНН.

Губернатор Ріо-де-Жанейро оголосив, що місто потребує фінансової допомоги для повного виконання зобов'язань по організації Олімпійських ігор.

В офіційній заяві говориться про те, що потрібні "екстрені заходи, щоб уникнути повного провалу щодо забезпечення безпеки, охорони здоров'я, транспортної системи і охорони навколишнього середовища".

Однак при цьому в мерії Ріо-де-Жанейро відзначили, що екстрені заходи не повинні позначитися на підготовці до Олімпіади, яка пройде з 5 по 21 серпня.

"Надзвичайне фінансове становище держави ні в якій мірі не затримає олімпійські проекти і обіцянок взятих на себе містом Ріо-де-Жанейро", - наголосив мер міста Едуардо Паес.

Нагадаємо, що виконуючий обов'язки президента Бразилії Мічел Темери раніше запевнив, що Ігри в Ріо пройдуть у відповідності з усіма взятими зобов'язаннями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: