У розіграші Кубку України з волейболу серед жінок визначилися всі півфіналісти

У розіграші Кубку України з волейболу серед жінок визначилися всі півфіналісти
Фото ФВУ

На цій стадії турніру компанію «Хіміку» склали амбіційні «Волинь», «Галичанка» й «Орбіта»

Протягом трьох днів у групах у двох містах сім колективів виборювали путівки до 1/2 фіналу турніру.

З луцької групи таке право могли здобути дві команди, а з чернігівської – лише її переможець. І якщо у першому випадку все вийшло прогнозовано, то у другому без невеличкої несподіванки не обійшлося, інформує офіційний сайт Федерації волейболу України.

У Луцьку сенсацій не сталося – там найсильнішими виявилися «Волинь-Університет-ОДЮСШ» і «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ», хоча в очному протистоянні волинянки, як і нещодавно у межах чемпіонату Суперліги, знову здолали тернополянок. Тільки цього разу вже «всуху».

Маленькою несподіванкою можна вважати результат матчу між представником вищої ліги «Новатором» і командою Суперліги «Регіною-МЕГУ-ОДЮСШ», у якому впевнену перемогу святкували хмельничанки.

Натомість, у Чернігові розвиток подій тав свою інтригу. Коли у першому матчі екс-представник Суперліги здолав її срібного призера «Білозгар-Медуніверситет» – це вже була маленька сенсація.

Щоправда, наступного дня підопічні Юлії Якушевої дещо реабілітувалися, зламавши впертий опір «Орбіти-ЗНУ-ОДЮСШ». Однак надалі від них уже нічого не залежало. Все мав вирішити заключний матч між чернігівчанками та запорожанками. І якщо першим для здобуття путівки до півфіналу Кубку достатньо було виграти принаймні дві партії, то других влаштовувала тільки «суха» перемога.

І підопічні Володимира Бузаєва й Ірини Коміссарової таки вибороли її, продемонструвавши у першому сеті стійкий характер, а у двох інших – максимально використавши майстерність більш досвідчених виконавиць і виявивши холоднокровність у ті моменти, коли господарки майданчику відчайдушними зусиллями були близькими до кардинальних змін у сценарії протистояння.

Отже, саме «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ», завдяки загальній кращій різниці у партіях, стала в підсумку, так би мовити, четвертою незайвою. Жеребкування для визначення півфінальних пар Кубку України пройде вже після Нового року, а самі матчі заплановані на 27-28 січня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: