У середині жовтня у Києві відбудеться міжнародний чемпіонат серед ветеранів АТО і НАТО

У середині жовтня у Києві відбудеться міжнародний чемпіонат серед ветеранів АТО і НАТО

До України приїдуть ветерани з Норвегії та Данії

У суботу, 13 жовтня, на НТБ «Динамо» у Чапаєвці пройде міжнародний футбольний турнір за участю воїнів НАТО, а також ветеранів АТО України.

Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу.

У п'ятницю до столиці України прибудуть гості з Норвегії та Данії – ветерани, учасники бойових дій, які представляють свої країни на футбольній арені. Вони відгукнулися на заклик Федерації футболу учасників АТО з України та спільно візьмуть участь у дружньому міжнародному турнірі.

Даний турнір є одним із підготовчих в ході роботи над форматом міжнародного чемпіонату серед ветеранів зі статусом бойових дій, організаторами якого виступають Україна, Норвегія і Данія.

Окрім вищевказаних трьох збірних, у ньому підтвердили свою участь команди ветеранів із Польщі, Англії, Франції, Іспанії, а також збірна Балтійських країн.

Товариський турнір між збірними України, Норвегії та Данії пройде 13 жовтня у манежі НТБ «Динамо» та стане прекрасною репетицією перед фіналом Кубку Героїв АТО 14 жовтня.

Головною метою турнірів ветеранів, крім обов'язково спортивної складової, є налагодження міжнародних зв'язків і партнерства, а також реабілітація воїнів.

У п'ятницю, 12 жовтня, у медіа-центрі «Динамо» на стадіоні ім. В.В. Лобановського відбудеться прес-конференція організаторів і гостей – команд із Норвегії та Данії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: