У товариському футбольному матчі українські ветерани переграли грузинських

У товариському футбольному матчі українські ветерани переграли грузинських
Фото ФФУ

Поєдинок у Львові завершився з рахунком 3:1

У суботу, 16 червня, на «Арені Львів» збірні ветеранів України та Грузії провели товариський поєдинок, який закінчився перемогою господарів із рахунком 3:1.

Матч на львівському стадіоні став уже четвертим між цими командами за останні два роки, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

На 12-й хвилині передачу Віталія Косовського з лівого флангу головою замкнув Олександр Косирін. «Синьо-жовті» були активнішими та змогли заробити пенальті – на 26-й хвилині Косирін впав у штрафному майданчику грузинів, але В’ячеслав Шевчук не реалізував 11-метровий.

Забити вдруге українцям вдалося лише під кінець першої половини поєдинку за відпрацьованим сценарієм: асистент – Косовський, м’яч на рахунку Косиріна.

На 50-й хвилині Олександр Амісулашвілі скоротив відставання грузинів. Гості відчули впевненість і почали зустрічати господарів біля їхнього штрафного, створивши декілька гострих моментів.

«Синьо-жовті» побігли у контратаку. Інтрига зникла лише на 70-й хвилині: Юрій Максимов вийшов на воротаря гостей, але віддав на Собуцького, який зробив рахунок 3:1.

Україна – Грузія – 3:1 (2:0)

Голи: Косирін (12, 34), Собуцький (70) — Амісулашвілі (50).

У складі збірної України на поле виходили: Рева, Вірт, Федоров, Єзерський, Шершун, Маркевич, Косовський, Шевчук, Попов, Шелаєв, Цихмейструк, Павелко, Олександр Венглинський, Собуцький, Нагорняк, Косирін, Ващук, Оксимець, Самойлов, Максимов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: