У тренерському штабі збірної України можливі зміни

У тренерському штабі збірної України можливі зміни

Розмови про зміни в збірній були ще влітку 2017-го

У ЗМІ сусідньої країни з'явилася інформація про те, що один з асистентів Андрія Шевченка в тренерському штабі збірної України, Рауль Ріанчо, найближчим часом покине свій пост і повернеться в казанський «Рубін», де свого часу плідно працював з Курбаном Бердиєвим.

Розмови про перехід були ще влітку, коли туркменський фахівець знову очолив команду з Татарстану, з якою завоював чимало титулів.

Однак тоді Рауль Ріанчо, швидше за все, порахував неправильним подавати у відставку в розпал робочого процесу. У відбірковому турнірі ЧС-2018 українська національна команда дісталася до екватора і претендувала на участь в плей-офф. Та й самому Бердиєву знадобилися кілька місяців для оцінки обстановки на місці.

Наразі, коли цикл для синьо-жовтих завершився, ситуація з відходом Рауля, мабуть, знову стала актуальною. Зацікавленість Бердиєва в поверненні могла бути викликана ще тим, що «Рубін» нині перебуває в своєму чемпіонаті на 11-му місці.

Нагадаємо, що ініціатором запрошення Рауля Ріанчо в Україну, а саме - в «Динамо», виступив Сергій Ребров, який грав за казанців в тріумфальний для них період.

За ті два з гаком роки, що іспанець працював в Києві, біло-сині двічі здобували золоті медалі УПЛ, двічі вигравали Кубок, а також вперше за 17 років пробилися в плей-офф Ліги чемпіонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: