Учасники бойових дій на Донбасі зможуть брати участь у чемпіонатах України з футболу та футзалу

Учасники бойових дій на Донбасі зможуть брати участь у чемпіонатах України з футболу та футзалу
Фото з Facebook Андрія Павелка

Також вони отримають можливість готуватися до міжнародних змагань

Герої АТО зможуть брати участь у регулярних чемпіонатах з футболу та готуватися до міжнародних змагань.

Про це у Facebook повідомив народний депутат фракції партії «Блок Петра Порошенка», голова Федерації футболу України Андрій Павелко.

«Слідом за першим розіграшем «Кубку нескорених», який тепер стане щорічним, герої АТО, які отримали серйозні поранення на фронті, зможуть брати участь у регулярних чемпіонатах з футболу, футзалу та готуватися до міжнародних змагань», - зазначив він.

Андрій Павелко наголосив, що нові спортивні проекти – спільна ініціатива ФФУ та Нацради з питань спортивної реабілітації захисників України, який очолює уповноважений президента з питань реабілітації учасників АТО Вадим Свириденко.

Також парламентар зазначив, що «підписаний договір про співпрацю – велика честь для ФФУ».

«Ми зможемо охопити спортивною реабілітацією більшу кількість ветеранів АТО. Не перестаю захоплюватися силою волі цих героїчних патріотів і самим Вадимом Свириденком, який є неймовірним позитивним прикладом для своїх товаришів по службі», - зазначив Павелко.

«Вадим – активний учасник багатьох спортивних заходів, зокрема марафону морської піхоти США. Такі люди – яскравий приклад того, що можна подолати будь-які труднощі та перешкоди, якщо вірити у свої сили. Величезне спасибі всім героям-захисникам України за подвиг і мир над Україною», - підсумував президент ФФУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: