Участь Гармаша та Кравця у матчі зі «Скендербеу» під питанням

Участь Гармаша та Кравця у матчі зі «Скендербеу» під питанням
Фото ФК «Динамо»

Футболісти займаються за індивідуальною програмою за два дні до поєдинку

У вівторок, 21 листопада, на навчально-тренувальній базі «Динамо» у Конча-Заспі команда Олександра Хацкевича провела частково відкрите для ЗМІ передматчеве тренування, яке передує грі п’ятого туру групового етапу Ліги Європи проти «Скендербеу».

Зазвичай такі тренування проводяться на стадіоні, на якому відбудеться сам матч, проте цього разу тренерським штабом було вирішено трохи змінити програму, інформує офіційний сайт київського клубу.

Частково відкрите для ЗМІ (регламенті перші 15 хвилин) тренування відбулося за два дні до гри, а передматчеве заняття команда проведе напередодні матчу, у день вильоту до Албанії, і також на своїй заміській базі.

У вівторок у тренуванні взяв участь цілий ряд молодих гравців. До вже досвідчених Шепелєва, Циганкова та Бєсєдіна долучилися Миколенко, Смирний та Шапаренко, які вже встигнули дебютувати у складі першої команди, а також Русин та Вантух, які ще не мають подібного досвіду.

За індивідуальною програмою як і раніше тренуються Гармаш і Кравець. У загальній групі займався Віталій Буяльський, який не допоможе команді у грі в Албанії через дискваліфікацію.

У середу у програмі «біло-синіх» ранковий збір на базі та медобстеження. Після теоретичного заняття на гравців чекає останнє перед вильотом тренування. О пів на шосту команда вилетить до Тирани.

Ввечері прямо у готелі відбудеться регламентна передматчева прес-конференція Олександра Хацкевича й одного з гравців команди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: