Удоденко оформила дабл-дабл у чемпіонаті Італії. Інші результати українських баскетболісток

Удоденко оформила дабл-дабл у чемпіонаті Італії. Інші результати українських баскетболісток
Таїсія Удоденко (зліва)

Аліна Ягупова не врятувала свою «Чукурову» від поразки у чемпіонаті Туреччини

Гравці жіночої національної збірної України з баскетболу зіграли чергові матчі у своїх закордонних клубах.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Чергову перемогу у бельгійському чемпіонаті здобула команда Олесі Малашенко «Касторс Брейн» (над «Югд Гентсон» 108:53). Українка за 25 хвилин набрала 15 очок, 4 підбирання, дві передачі та три блок-шоти.

Українка Таїсія Удоденко стала найрезультативнішою у матчі чемпіонату Італії «Лукка» – «Броні» (84:46). За 26 хвилин вона набрала у складі господарів 18 очок і 10 підбирань.

Капітан збірної України Аліна Ягупова не врятувала свою «Чукурову» від поразки проти лідера чемпіонату Туреччини «Фенербахче» (73:78), хоча і стала найрезультативнішою в складі. За 35:41 хв вона набрала 16 очок, 6 підбирань і 7 передач.

Людмила Науменко за 12:33 хв набрала 9 очок, 4 підбирання й одну передачу.

Ольга Яцковець набрала у складі «Ружомберока» 7 очок за 20:51 хв і 7 підбирань у матчі чемпіонату Словаччини проти «Нітри» (87:39).

У чемпіонаті Польщі у матчі «Познань» – «Торунь» (71:76) у гостей 7 очок та два підбирання за 13:07 хв набрала Міріам Уро-Ніле.

У наступному матчі кваліфікації чемпіонату Європи 2019 року українська жіноча збірна зіграє 10 лютого у Києві проти Іспанії. Наразі у команд по дві перемоги на старті відбору.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: