Україна зібрала за вчорашній день повний комплект медалей на Всесвітніх Іграх

Україна зібрала за вчорашній день повний комплект медалей на Всесвітніх Іграх

До золотого досягнення Лариси Соловйової додалося друге місце збірної України у стрибках на батуті і третє - в акробатиці.

Українці поповнили свою скарбничку медалей на Всесвітніх Іграх-2017 у польському Вроцлаві. Це найбільший форум, де розігруються медалі у 31 виді спорту.

Чемпіоном Ігор у пауерліфтингу стала Лариса Соловйова, встановивши унікальне досягнення. Тепер у Соловйової чотири золотих нагороди на чотирьох різних Всесвітніх Іграх - першу і четверту медалі розділяють 12 років.

У стрибках на батуті вразив український дует Дмитро Бедевкін - Микола Просторов. Кваліфікацію українська пара завершила з п'ятим результатом, але чудовий виступ Дмитра та Миколи у фіналі остаточно завоював симпатію глядачів і суддів, і наш дует виявився в підсумку другим, набравши 51,200 бала. Всього півдесятих українцям не вистачило до кращого результату цього дня, який продемонстрували китайці. На третьому місці - дует з Японії.

Зазначимо, що в останньому виступі помилка російських спортсменів коштувала їм місця в трійці кращих.

Доповнила комплект нагород збірної України в четвертий день змагань на Всесвітніх Іграх і бронза у спортивній акробатиці серед дівчат.

Українки Вероніка Габелок  та Ірина Назібова  також покращили свій результат у фіналі, порівняно з кваліфікацією. У вирішальний раунд український тандем увійшов з четвертим результатом, але фінальний номер наші дівчата виконали на п'ять з плюсом, заробивши 27,930 бала і в підсумку стали третіми, посунувши з подіуму збірну США. На першому місці у даному виді програми залишилися росіянки, срібло - у команди Бельгії.

Після чотирьох днів на Всесвітніх Іграх у збірної України 11 медалей - дві золоті, три срібні та шість бронзових. У медальному заліку серед 112 команд українці посідають 14-те місце.

Нагадаємо, що першу золоту нагороду X Всесвітніх ігор у Вроцлаві (Польща) принесла збірній України представниця боротьби сумо Світлана Тросюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: