Українці Киц та Никифоров вибороли медалі на легкоатлетичному турнірі в Німеччині

Українці Киц та Никифоров вибороли медалі на легкоатлетичному турнірі в Німеччині
Володимир Киц

В призових трійках опинилися й інші українці – Марина Бех стала другою, а Ольга Ляхова зайняла третю сходинку

В різних куточках Європи пройшла низка престижних легкоатлетичних стартів, на яких виступали, і здебільшого вдало, й українські атлети.

Про це інформує прес-служба Федерації легкої атлетики України.

Найбільше наші співвітчизники порадували в Дессау (Німеччина). Туди вирушило четверо українців – Сергій Никифоров, Марина Бех, Ольга Ляхова та Володимир Киц.

Всі, окрім Кица, вже встигли виконати норматив на головний старт сезону – серпневий чемпіонат Європи (нормативи на нього у більшості видів зараховуються з 1 січня 2017 року).

І Володимир у Німеччині надолужив відставання від друзів по збірній – дистанцію 1500 метрів він подолав за 3.39,55 (норматив тут складає 3.40,00), що забезпечило йому друге місце з відставанням у 40 сотих від кенійця Нгетича Гілларі.

В призових трійках опинилися й інші українці – у стрибках у довжину Сергій Никифоров став першим (7.94), Марина Бех – другою (6.50), а на 800-метрівці Ольга Ляхова підтвердила свій берлінський норматив, фінішувавши третьою з часом 2.02,19.

Також підтвердила норматив на чемпіонат Європи Ольга Саладуха. На етапі Діамантової Ліги в Осло у потрійному стрибку вона з результатом 14.02 стала сьомою. Анастасія Бризгіна на змаганнях в Уельві (Іспанія) показала п’ятий час на 400-метрівці – 53,60 (Анастасія також має норматив на Берлін з минулого року).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: