Українці здобули золото у командній естафеті на Кубку світу з гирьового спорту

Українці здобули золото у командній естафеті на Кубку світу з гирьового спорту

Водночас, на чемпіонаті Європи серед юнаків та дівчат українці здобули 16 нагород

У Гарляві (Литва) відбулись чемпіонат Європи серед юнаків та дівчат (U-16, U-18) та IV етап Кубку світу з гирьового спорту.

У змаганнях взяли участь 13 українських спортсменів (чотири дівчини, шість юнаків і троє дорослих), інформує офіційний сайт Спортивного комітету України.

Юнацька збірна на чемпіонаті Європи здобула 16 нагород, з яких шість срібних і 10 бронзових. Спортсмени змагались у таких вправах: двоборство, довгий цикл, ривок та естафета.

Срібними призерами стали Стригунов Антон (двоборство), Свириденко Олександр (двоборство), Юрик Олександр (двоборство, довгий цикл), Катюха Денис (довгий цикл) та Жужома Анжеліка (ривок).

Бронзові нагороди мають у своєму доробку Стригунов Антон (естафета), Юрик Олександр (естафета), Катюха Денис (естафета), Малиш Михайло (довгий цикл, естафета), Дуленко Артем (довгий цикл, естафета), Нескреба Тетяна (ривок), Килипко Альона (ривок) та Масловська Валерія (ривок)

На етапі Кубку світу з гирьового спорту представники національної збірної України (Коломієць Олег, Ткаченко Микола, Бербеничук Валентин) вибороли золото у командній естафеті.

Окрім того, Бербеничук в індивідуальному виді програми – двоборстві – здобув срібло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: