Українець Лень провів найрезультативніший матч в сезоні НБА

Українець Лень провів найрезультативніший матч в сезоні НБА

Наш земляк вдруге поспіль вийшов на матч у стартовому складі

В гості до колективу українського центрового Олексія Леня «Фінікс Санс» завітав клуб Східної конференції НБА «Орландо Меджик».

Наш земляк вдруге поспіль вийшов на матч у стартовому складі, через проблеми зі здоров'ям у американця Тайсона Чендлера. Лень в кінці першої чверті оформив ефектний блок-шот на захисникові Шелвіні Маку.

В середині наступного проміжку уродженець Антрацита відзначився двома слем-данками один з яких відбувся у швидкому прориві. Також «бігмен» нагородив блоком одного із лідерів гостей форварда Аарона Гордона (63:64).

В заключній 12-хвилинці українець був нестримним в нападі і оборона суперників відзначилася чималою кількістю фолів, які Лень справно реалізовував з штрафної лінії.

У підсумку Лень за 39:32 хвилини здійснив дабл-дабл, показавши найкращу результативність в нинішньому сезоні – 21 очко (5/10 двоочкові, 11/12 штрафні) + 13 підбирань + 2 блок-шоти + 1 передача при 3-х втратах. Попри такий перфоманс нашого центрового «Фінікс» знову зазнав поразки – 112:128.

Варто відзначити, що українець став найрезультативнішим гравцем у складі «Санс», а у ростері суперників більше набрав тільки Гордон – 22.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: