Українська біатлоністка Варвинець не потребує операції на колінах

Українська біатлоністка Варвинець не потребує операції на колінах
Ірина Варвинець

Оперативне втручання не потрібне, можна амбулаторно допомогти спортсменці повернутись до активних тренувань

28 грудня було проведено тренерську раду, на якій обговорили питання  підготовки команди по результатах першого триместру сезону. 

Серед важливих питань значну увагу приділили подальшій роботі з Іриною Варвинець.

Спортсменка на деякий час припинила активну діяльність через проблему з коліном, яка не дозволяє не лише повноцінно змагатись, а й, в першу чергу, заважає тренуванням. Ірина пройшла чимало обстежень та консультацій, але відновити звичний ритм тренувань наразі не в змозі.

Тому президент федерації звернувся  до німецьких фахівців, щоб зібрати максимально можливі варіанти вирішення цієї проблеми. У клініці Мюнхена було зібрано консиліум, на якому детально вивчили даний випадок і прийшли до висновку, що оперативне втручання не потрібне, можна амбулаторно допомогти спортсменці повернутись до активних тренувань.

Також було відзначено, що на даний момент, лише по результату трьох етапів кубка світу, команда займає сьоме місце в Кубку націй, зважаючи на те, що конкуренція між командами зросла, динаміка росту простежується однозначно.

По кожному члену збірної було проведено детальний аналіз його роботи та прийнято рішення внести деякі корективи в загальну підготовку. По складу команд на етапи в Канаді та США остаточне рішення буде прийнято згодом. Планується участь в чемпіонаті Європи, який буде своєрідним контрольним стартом перед чемпіонатом світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: