Українська хокейна ліга. «Білий Барс» без проблем розібрався з «Крижаними Вовками»

Українська хокейна ліга. «Білий Барс» без проблем розібрався з «Крижаними Вовками»
«Білий Барс» майже гарантувати собі четверту сходинку за підсумками першого етапу чемпіонату
Фото: УХЛ

Дві результативні передачі зробив воротар Кирило Кучер

У Білій Церкві відбувся перший матч 32-го туру регулярного чемпіонату Української хокейної ліги, в якому «Білий Барс» приймав «Крижаних Вовків».

Про це повідомляє прес-служба ліги.

Вже на восьмій хвилині зустрічі київська команда реалізувала чисельну перевагу і вийшла вперед. Однак через три хвилини Владислав Куцевич втік у відрив від захисників і закинув шайбу в меншості, а незадовго до кінця періоду «Білий Барс» і зовсім вийшов вперед - відзначився Денис Бородай.

В середині другого періоду «Крижані Вовки» видали провальний відрізок довжиною в декілька хвилин, і за цей час «барси» відзначилися у воротах суперника тричі. По шайбі закинули Ярослав Панченко, Назар Ружніков і Максим Ромахін.

У час, що залишився до кінця зустрічі, команди обмінялися гострими випадами. Дубль оформив новачок «Крижаних Вовків» Павло Борисов, на що білоцерківці відповіли влучними кидками Данила Печерських, Владислава Куцевича і Богдана Арабова.

8:3 - спокійна перемога «Білого Барса», яка дозволила клубу відірватися від МХК «Динамо», яке йде п'ятим, вже на 15 очок, і майже гарантувати собі четверту сходинку за підсумками першого етапу чемпіонату.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Білий Барс» - «Крижані Вовки» 8:3 (2:1; 4:1; 2:1)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: