Українська хокейна ліга. «Білий Барс» вперше в сезоні вириває три очки у «Кременчука»

Українська хокейна ліга. «Білий Барс» вперше в сезоні вириває три очки у «Кременчука»
Це перша перемога «Білого Барса» над «Кременчуком» в поточному розіграші УХЛ
Фото: УХЛ

Переможну шайбу на свій рахунок записав Богдан Арабов

У Кременчуці матчем між «містянами» і «Білим Барсом» завершився 28-й тур чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги.

Про це повідомляє прес-служба ліги.

Зазначимо, що всі попередні зустрічі команд завершувалися перемогою кременчужан із загальним рахунком 17:6.

Поєдинок команди почали нарівні, попутно створюючи моменти біля воріт один одного. Однак, відкрити рахунок господарі «Айсберга» змогли ще до першої сирени - Гліб Крівошапкін красиво прошив Кирила Кучера і записав на свій рахунок дев'яту шайбу в поточному розіграші УХЛ.

У другому періоді кременчужани змогли двічі збільшити свою перевагу і дати непогану заявку на перемогу в цьому матчі - точними кидками відзначилися Олексій Ворона і Олександр Бойових, а Микола Кисельов записав на свій рахунок два асистентських бали.

Відповісти «барси» змогли тільки під завісу другої двадцятихвилинки, коли капітан команди Євген Тимченко позбавив Микиту Гордюшина надії на сухий поєдинок.

Самим напруженим і результативним став третій період. «Білому Барсу», який поступався в рахунку 1:3, вдався неймовірний камбек - спочатку рахунок на табло зрівняли Юрій Качан і Павло Таран, а потім Ярослав Панченко і зовсім вивів свій клуб вперед.

І хоч найкращий бомбардир «містян» Микола Кисельов знову зрівняв шанси команд на перемогу, зробивши рахунок 4:4, але Богдан Арабов закинув п'яту переможну шайбу білоцерківців в цьому матчі і поставив крапку в принциповому поєдинку.

5:4 і це перша перемога «Білого Барса» над «Кременчуком» в поточному розіграші УХЛ. Таким чином кременчужани з 62 очками ділять другу сходинку в турнірній таблиці з «Донбасом», а «Білий Барс» з 30 очками залишається на четвертій позиції.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Кременчук» - «Білий Барс» 4:5 (1:0, 2:1, 1:4)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: