Українська хокейна ліга. Чи завершать «Донбас» і «Кременчук» півфінальні серії достроково?

Українська хокейна ліга. Чи завершать «Донбас» і «Кременчук» півфінальні серії достроково?
Фото УХЛ

13-14 березня півфінальні серії переїдуть до Харкова та Кременчука

Ці два поєдинки можуть стати завершальними у півфінальних серіях плей-офф УХЛ, адже на рахунку у «Донбасу» та «Кременчука» по дві перемоги над МХК «Динамо» та «Білим Барсом» відповідно.

Про це повідомляє офіційний сайт Української хокейної ліги.

13 березня

18:45 МХК «Динамо» - «Донбас»

Донеччани приїдуть до Харкова на куражі після розгромної перемоги над своїм півфінальним противником з рахунком 9:0, що дає донецькому клубу не тільки ігрове, але і серйозну моральну перевагу.

Також на настрій і гру харків'ян істотно може вплинути травма Володимира Чердака, яку він отримав ще під час першої зустрічі у Дружківці. Капітан і лідер «динамівців» зізнався, що ще не знає, чи зможе допомогти своїй команді у третьому поєдинку з донеччанами.

Цей матч може стати останнім для харків'ян у цьому сезоні, так що команді Олександра Сеуканда потрібно зібрати всі сили в кулак і показати справжній характер.

14 березня

18:45 «Кременчук» - «Білий Барс»

У Кременчуці очікується не менш видовищний і яскравий поєдинок, ніж команди подарували вболівальникам у Білій Церкві. Обидві зустрічі супроводжувалися боротьбою та яскравими моментами, і було видно, що жодна з команд не хотіла поступатися місцем у півфіналі.

Однак, в обох поєдинках команда Олександра Савицького вирвала перемогу у свого супротивника – спочатку зламавши опір білоцерківців в овертаймі, а потім, у нелегкому бою, здолавши підопічних Костянтина Буценка з рахунком 5:3.

Як і харків'янам, «барсам» у цьому поєдинку вкрай необхідно брати ініціативу у свої руки та за всяку ціну виривати перемогу у «Кременчука», щоб не втратити можливість поборотися за золоті медалі чемпіонату УХЛ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: