Українська хокейна ліга. «Динамо» не залишило шансів «Вовкам»

Українська хокейна ліга. «Динамо» не залишило шансів «Вовкам»
Фото: УХЛ

Ця перемога дозволила харківському клубу відірватися на відстань 3 очок від «Галицьких Левів»

У Броварах відбувся заключний матч 8-го туру чемпіонату Української хокейної ліги, в якому «Вовки» приймали МХК «Динамо».

Як повідомляє прес-служба української хокейної ліги, вже через 14 секунд після стартового вкидання гравці харківського клубу вийшли вперед - атаку результативно завершив Руслан Максименко. Через 5 хвилин Володимир Чердак подвоїв рахунок, проте кращий бомбардир «Вовків» Соломон Шапіро відіграв одну шайбу.

Статус-кво першого періоду відновив гравець «динамівців» Олексій Сиротенко.

На відміну від першого періоду, який також запам'ятався 22-ма хвилинами штрафних хвилин на обидві команди, у другій двадцятихвилинці закинутими шайбами відрізнялися тільки гравці МХК «Динамо»: по одній шайбі закинули Богдан Піддубний і Ігор Худяков, а Володимир Чердак успішно реалізував два кидка по воротам.

.jpg_25Фото: УХЛ

Що не могло не порадувати уболівальників «Вовків» - команда вийшла на третій період з абсолютно іншим настроєм. Підопічні Олександра Хміля напирали на ворота Владислава Гурка, і вперше в цьому сезоні перекидали свого суперника в рамках одного періоду.

Правда, закинути «вовкам» вдалося лише одного разу - і знову відзначився Соломон Шапіро. Харків'яни відповіли шайбами Сиротенка та Олійника, а остаточний рахунок у матчі встановив Володимир Чердак.

Ця перемога МХК «Динамо» дозволила харківському клубу відірватися на відстань 3 очок від «Галицьких Левів», і скоротити відставання від «Кременчука», що займає 3-е місце, також до 3-х очок.

Також після цього матчу капітан харківського клубу Володимир Чердак вийшов на 1 місце в боротьбі за звання кращого бомбардира і кращого снайпера чемпіонату УХЛ.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

ХК «Вовки» - МХК «Динамо» 2:10 (1:3; 0:4; 1:3)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: