Українська хокейна ліга. «Дніпро» на виїзді розгромив «Крижаних Вовків»

Українська хокейна ліга. «Дніпро» на виїзді розгромив «Крижаних Вовків»
«Дніпро» другий матч поспіль відправляє в ворота «вовків» вісім шайб
Фото: УХЛ

«Дніпро» другий матч поспіль відправляє в ворота «вовків» вісім шайб і скорочує відставання від «Кременчука»

У Києві відбувся заключний матч 24-го туру чемпіонату Української хокейній ліги між «Крижаними Вовками» і херсонським «Дніпром».

Про це повідомляє прес-служба ліги.

«Крижані Вовки» першими відкрили рахунок завдяки точному кидку Олексія Черемнова, але зусиллями Миколи Коляди і Микити Коваленка «Дніпро» повів у рахунку вже до кінця першого періоду.

Другий період пройшов на рівних, «вовки» і «щуки» по черзі обмінялися закинутими шайбами: Микита Шабанов, Іван Золотухін, Олексій Черемнов і Олексій Янишевський збільшили свій бомбардирський рахунок.

На третій період, однак, у «Крижаних Вовків» не вистачило сил, і команда Миколи Сидорова пропустила відразу чотири шайби. У складі «Дніпра» відзначилися Микола Коляда, Руслан Ромащенко, Артем Целогородцев і Микита Макарицький.

Таким чином, «Дніпро» другий матч поспіль відправляє в ворота «вовків» вісім шайб і скорочує відставання від «Кременчука» (який наразі йде першим) до чотирьох балів.

Наступний матч регулярного чемпіонату відбудеться 24 грудня, в Києві - «Крижані Вовки» зіграють з «Донбасом». Початок зустрічі о 16:30.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Крижані Вовки» - «Дніпро» 3:8 (1:2; 2:2; 0:4)


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: