Українська хокейна ліга. «Дніпро» в непростому поєдинку переграв «Крижаних Вовків»

Українська хокейна ліга. «Дніпро» в непростому поєдинку переграв «Крижаних Вовків»
Незважаючи на рахунок 3:2, хокеїсти «Дніпра» здобули впевнену перемогу над аутсайдером чемпіонату
Фото: УХЛ

Херсонський клуб обіграв киян з перевагою в одну шайбу

Програма 31-го туру чемпіонату УХЛ відкрилася грою на «Фаворит-Арені», де стосунки з'ясовували перша і остання команди турніру. Безумовним аутсайдером пари вважалися хокеїсти з Києва, але «Крижані Вовки» в черговий раз продемонстрували непогану гру в протистоянні проти більш сильного клубу.

За господарів льоду вже по закінченню першої хвилини відзначився Кирило Бондаренко. Ще в першому періоді херсонці збільшили перевагу - точним кидком закинув Микита Макарицький.

Підопічні Підгурського дещо заспокоїлися, а гості створили пару моментів для взяття воріт. Але третю шайбу закинули саме гравці «Дніпра» - дубль за лідерів оформив Макарицький, інформує прес-служба ліги.

Пробити Олега Петрова столичному клубу вдалося наприкінці другої 20-хвилинки. Сергій Мікульчик скоротив відставання в результаті до двох шайб. Завершальний період «Вовки» провели в обороні власних воріт, а «Дніпро» безуспішно намагався збільшити розрив у рахунку.

Проте, Олексій Овчинніков скоротив відставання до одного точного кидка за 20 секунд до фінальної сирени. Незважаючи на рахунок 3:2, хокеїсти «Дніпра» здобули впевнену перемогу над аутсайдером чемпіонату.

Завершиться 31-й тур регулярного чемпіонату Української хокейної ліги 20 січня зустріччю в Білій Церкві, де «Білий Барс» прийме МХК «Динамо». Початок матчу о 13:00.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Дніпро» - «Крижані Вовки» 3:2 (2:0; 1:1; 0:1)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: