Українська хокейна ліга. «Донбас» отримав вольову перемогу над «Кременчуком»

Українська хокейна ліга. «Донбас» отримав вольову перемогу над «Кременчуком»

Коренчук і Захаров принесли «Донбасу» перемогу

У суботу, 28 жовтня, у Дружківці на льодовій арені «Альтаїр» відбувся матч чергового туру УХЛ між «Кременчуком» та місцевим «Донбасом».

«Кременчук» забив у своїй першій атаці. На 23-й секунді першого періоду капітан кременчужан Севастьян Карпенко виконав кидок по воротах. Воротар «Донбасу» Богдан Дяченко помилився і дозволив шайбі залетіти у ворота між щитками — 0:1.

Надалі більше атакували господарі, але кураж спіймав вже інший воротар — Микита Петленко, який здійснював сейв за сейвом. Страж воріт «Кременчука» впорався з численними кидками. Особливо старалися Олексій Ворона та Антон Рубан, але Микита у першгому періоді витягнув все, що летіло в бік його воріт.

У другому періоді «Кременчук» 95% часу захищався і знову основний удар на себе приймав Микита Петленко. Проте на 35-й хвилині не врятував і він. Колишній кременчужанин Ілля Коренчук прорвався між двох захисників і закинув шайбу у ворота колишньої команди — 1:1.

Підопічні Олександра Савицького намагалися зачепитися за результат, але хвилинної слабкості вистачило «Донбасу» для того, щоб виграти матч. Протягом 19 секунд Захаров і все той же Коренчук закинули вирішальні шайби у грі.

«Донбас» же здобуває чотирнадцяту перемогу поспіль і крокує по турніру зі стовідсотковими показниками.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Донбас» - «Кременчук» 3:1 (0:1, 1:0, 2:0)


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: