Українська хокейна ліга. «Донбас» розгромив «Крижаних Вовків»

Українська хокейна ліга. «Донбас» розгромив «Крижаних Вовків»
Донбас здобув переконливу перемогу, закинувши у ворота суперника 11 шайб
Фото: УХЛ

У воротах столичного клубу побувало 11 шайб

У Дружківці відбувся перший матч 18-го туру чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги між «Донбасом» і «Крижаними Вовками».

Незважаючи на те, що київська команда виставила на матч лише 12 польових гравців, навряд чи хтось очікував, що зустріч стане легкою прогулянкою для донеччан, інформує прес-служба Української хокейної ліги.

Однак вже на 2-й хвилині зустрічі рахунок відкрив форвард «Донбасу» Сергій Кузьмик. Слідом за ним по разу відзначилися Севастян Карпенко та Віталій Лялька, а рахунок на табло за підсумком першої двадцятихвилинки встановив все той же Сергій Кузьмик - 4:0.

На другий період «Крижані Вовки» вийшли куди більш налаштованими: Микита Шабанов скоротив розрив в рахунку, але через кілька хвилин Микита Новіков відновив паритет.

Третій період також почався з шайби Микити Новікова, після чого ще один гол киянам «відвантажив» Віталій Кирющенков. Після цієї шайби «вовки» розгубили весь свій запал, і ще двічі пропустили, граючи в більшості.

Після успішної контратаки у виконанні Івана Федосова, «Донбас» зміг відзначитися у воротах Віталія Власенка ще двічі. Спочатку свій другий гол в матчі забив Олександр Костіков, а крапку в матчі поставив Денис Мостовий, який закинув третю шайбу своєї команди в матчі в меншості.

Впевнена перемога «Донбасу» 11:2, і наступного разу команди зустрінуться знову один проти одного - проте цього разу вже в Києві, 25 листопада.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Донбас» - «Крижані Вовки» 11:2 (4:0; 1:1; 6:1)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: