Українська хокейна ліга. «Донбас» в Харкові вирвав три очки у «Динамо»

Українська хокейна ліга. «Донбас» в Харкові вирвав три очки у «Динамо»
Донеччани записали на свій рахунок чергові три очки і сьому перемогу поспіль
Фото: УХЛ

Дублем відзначився Віталій Лялька

У Харкові відбувся матч перенесеного 22-го туру чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги - між МХК «Динамо» і «Донбасом».

Про це повідомляє прес-служба ліги.

Поєдинок донеччани почали з закинутої шайби в ворота Тимура Мамедова - відзначився Вадим Мазур на третій хвилині зустрічі. Однак ще до першої перерви капітану динамівців Володимиру Чердаку вдалося зрівняти рахунок на табло і дозволити своїй команді піти на перерву в хорошому настрої.

Друга двадцятихвилинка видалася не такою вдалою для команди господарів - «Донбас» зміг двічі за 30 секунд прошити Тимура Мамедова, отримавши комфортну перевагу і залишивши фактично недосяжною для харків'ян різницю в рахунку.

На цей раз гольові бали на свій рахунок записали Віталій Лялька, який сьогодні виступав в ролі капітана команди, і Сергій Кузьмик.

Заключний відрізок зустрічі пройшов за сценарієм першого періоду - «Донбас» повністю заволодів ігровою перевагою і зміг закинути ще одну шайбу в ворота противника, а «Динамо», в свою чергу, було змушене грати ролі наздоганяючих і оборонятися.

Таким чином Віталій Лялька оформив дубль, донеччани записали на свій рахунок чергові три очки і сьому перемогу поспіль.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

МХК «Динамо» - «Донбас» 1:4 (1:1, 0:2, 0:1)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: