Українська хокейна ліга. Херсонський «Дніпро» на виїзді в суху переграв «Динамо»

Українська хокейна ліга. Херсонський «Дніпро» на виїзді в суху переграв «Динамо»
Херсонці вивозять з Харкова чергові три бали
Фото: УХЛ

Черговий шатаут оформив воротар «Дніпра» Олег Петров

29-й тур Української хокейної ліги продовжився в Харкові, де місцеве «Динамо» приймало на своєму льоду лідера першості - херсонський «Дніпро».

Про це повідомляє прес-служба ліги.

Активніше поєдинок розпочали гості, які по всій видимості зробили ставку на швидкий гол. В одному з моментів стійка воріт врятувала Тимура Мамедова від пропущеного кидка. Але захист «динамівців» витримав натиск суперників і ближче до середини періоду відсунув гру від своїх володінь. Перші 20 хвилин так і завершилися з нулями на табло.

Зате спрацювала ставка херсонців на старті другого періоду. Микита Коваленко виявився на ударній позиції і розстріляв кіпера суперників - 0:1. Для форварда це десята шайба в чемпіонаті. Вдруге «Дніпро» засмутив суперника під кінець періоду - в більшості відзначився Микола Коляда.

У заключному ігровому відрізку харків'яни намагалися хоча б розмочити рахунок, але занадто впевнено діяв захист клубу з Херсона на чолі їх голкіпера. У деяких епізодах нападникам господарів відверто не щастило, адже кілька вірних моментів вони мали. Коли підопічні Кулікова пішли всією командою на штурм, але нарвалися на швидкий випад лідерів - Іван Золотухін закинув третю шайбу для свого колективу.

В результаті херсонці вивозять з Харкова чергові три бали, а Олег Петров вкотре залишає свої ворота на замку.

Раніше в межах цього туру «Кременчук» в напруженому поєдинку переграв «Крижаних Вовків».

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

МХК «Динамо» - «Дніпро» 0:3 (0:0, 0:2, 0:1)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: