Українська хокейна ліга. Херсонський «Дніпро» переграв «Донбас»

Українська хокейна ліга. Херсонський «Дніпро» переграв «Донбас»
«Дніпро» зберігає першу позицію в регулярному чемпіонаті
Фото: УХЛ

Донеччани перервали 17-матчеву переможну серію

30 січня в Херсоні пройшов центральний матч 34-го туру Української хокейної ліги, в якому лідер чемпіонату херсонський «Дніпро» приймав на своєму майданчику найближчого переслідувача в особі «Донбасу».

Про це повідомляє прес-служба ліги.

У першому періоді команди придивлялися один до одного, приділяючи увагу, перш за все, обороні власних воріт. Трохи краще виглядали підопічні Сергія Вітера, але господарі стримували атаку суперника.

У схожому ключі пройшла і друга 20-хвилинка. Гострі гольові моменти створювалися не так часто, як цього б хотіли рядові вболівальники хокею. Неточність спортсменів і надійна гра Олега Петрова і Богдана Дяченка в рамці залишили глядачів без шайб і в другому періоді.

Такі матчі завжди закінчуються на першій шайбі, потім - справжній трилер з непередбачуваним фіналом. Саме так і сталося в Херсоні. Спершу гості завдяки влучному кидку Владислава Гончарова вирвалися вперед. Але через 14 секунд прийшла відповідь від «Дніпра» - Ілля Декало потужно вистрілив з синьої лінії і влучив точно в ціль. І тут же «Донбас» закинув вдруге: Володимир Романенко самостійно розібрався біля воріт суперника і кинув повз Олега Петрова - 1:2.

Господарі великими силами пішли в атаку, і могли поплатитися за це - донеччани кілька разів тікали від захисту суперника, але не могли закинути шайбу в третій раз. Херсонці в свою чергу бажаного домоглися, коли реалізували подвійну більшість: завершив затяжну комбінацію Руслан Ромащенко. До кінця періоду обидва клуби так і не закинули.

В овертаймі глядачі стали свідками справжніх гойдалок, де відзначитися могла кожна команда. Однак долю протистояння спортсмени таки з'ясовували в серії післяматчевих буллітів. І тут у господарів залишилося більше сил і нервів - «Дніпро» двічі закинув у ворота Дяченка, в той час як Олег Петров лише одного разу не врятував своїх партнерів. Переможний буліт на рахунку Дмитра Пугачова.

3:2 - «Дніпро» зберігає першу позицію в регулярному чемпіонаті і відривається від донеччан на чотири очки. Колектив Сергія Вітера вперше за два з половиною місяці програв в регулярній першості.

Нагадаємо, що 34 тур Української хокейної ліги завершиться в Білій Церкві, куди до місцевих «барсів» приїде «Кременчук». Початок матчу о 18:40.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Дніпро» - «Донбас» 3:2 Б (0:0, 0:0, 2:2, 0:0, 1:0)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: