Українська хокейна ліга. «Кременчук» на виїзді виявився сильнішим МХК «Динамо»

Українська хокейна ліга. «Кременчук» на виїзді виявився сильнішим МХК «Динамо»
Матчем між місцевим МХК «Динамо» і «Кременчуком» завершився 33 тур чемпіонату України з хокею
Фото: УХЛ

Двічі в більшості відзначився Всеволод Толстушко

У Харкові матчем між місцевим МХК «Динамо» і «Кременчуком» завершився 33 тур чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги.

Про це повідомляє прес-служба ліги.

Перший період команди почали рівно - харків'яни змогли чинити гідний опір лідеру чемпіонату і, в свою чергу, неодноразово здійснювали замах на ворота кременчуцького опонента.

Однак непотрібні вилученн зламали гру господарів і Всеволод Толстушко в більшості відправив шайбу у сітку воріт Тимура Мамедова. А ще за дві хвилини своїм шансом скористався Руслан Єфімочкін і зробив рахунок 2:0 на користь своєї команди.

Друга двадцятихвилинка пройшла за сценарієм першої - на протязі всього періоду харківський клуб упевнено протистояв супернику, але за п'ять хвилин до сирени провалився в обороні і знову пропустив ще дві шайби. На цей раз відзначилися Гліб Кривошапкин і той же Всеволод Тостушко, який знову реалізував чисельну перевагу.

За традицією цього матчу результативною виявилася тільки кінцівка періоду - на дубль від Володимира Чердака, який позбавив Микиту Гордюшина надії на сухий поєдинок, своїм точним кидком відповів Артем Шиманський, зробивши рахунок 5:2 і поставивши крапку в матчі.

Таким чином кременчужани скоротили відставання від донеччан в турнірній таблиці до чотирьох очок і перервали двоматчеву серію поразок.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

МХК «Динамо» - «Кременчук» 2:5 (0:2, 0:2, 2:1)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: