Українська хокейна ліга. «Кременчук» у впертій боротьбі переграв «Білий Барс»

Українська хокейна ліга. «Кременчук» у впертій боротьбі переграв «Білий Барс»
Іван Савченко оформив дубль
Фото: УХЛ

«Кременчук» повертається на перше місце в турнірній таблиці

У Білій Церкві відбувся заключний матч 14-го туру чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги між «Білим Барсом» і «Кременчуком».

Про це повідомляє прес-служба ліги.

Незважаючи на те, що команди напередодні матчу займали п'яте і друге місця відповідно, і в цілому «містяни» бачилися лідером зустрічі, гра була абсолютно рівна.

У першому періоді команди обмінялися закинутими шайбами - рахунок в матчі відкрив Іван Савченко, і рівно через хвилину свій момент біля чужих воріт реалізував Богдан Арабов.

Майже весь другий період команди провели в неповних складах: на двох «Білий Барс» та «Кременчук» отримали 11 малих штрафів. Тричі глядачі побачили гру в форматі 5х3, і одним зі своїх шансів скористалися кременчужани - на 27-й хвилині дебютну шайбу в УХЛ закинув Єгор Севрюгін.

В середині третього періоду «Білий Барс» кинув всі сили на атакувальні дії, однак пропустив - Тимур Гриценко передачею відрізав голкіпера, і Івану Савченку залишалося лише влучити в порожні ворота.

Таким чином, «Кременчук» повертається на перше місце в турнірній таблиці, а ось «Білий Барс» відстає від четвертої позиції вже на чотири очки.

Свій наступний матч «Білий Барс» зіграє 3 листопада о 13:00 проти МХК «Динамо», а «Кременчук» в той же день о 19:00 битиметься з «Донбасом».

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат, 14-й тур

«Білий Барс» - «Кременчук» 1:3 (1:1; 0:1; 0:1)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: