Українська хокейна ліга. «Кременчук» в овертаймі вирвав перемогу у «Білого Барса»

Українська хокейна ліга. «Кременчук» в овертаймі вирвав перемогу у «Білого Барса»
Фото: УХЛ

Команди закинули 13 шайб на двох

У середу, 11 жовтня, відбувся матч регулярного чемпіонату Української хокейної ліги, в якому «Кременчук» у драматичному матчі лише в овертаймі вирвав перемогу над «Білим Барсом».

Про це повідомляє прес-служба Української хокейної ліги.

Активна гра обох команд з самого початку матчу дала свої плоди - рахунок в матчі був відкритий вже на 4-й хвилині поєдинку. Після кидка Данила Козачука виникла плутанина біля воріт «Білого Барса», чим скористався Дмитро Чернишенко, заштовхали шайбу в ворота Юрія Краснопольського. Через 13 хвилин Артем Шиманський вивів на ворота Єгора Шаха, який обіграв воротаря і подвоїв рахунок.

Під завісу першого періоду форвард «Білого Барса» Кирило Бондаренко відмінною передачею з-за воріт знайшов іншого нападника своєї команди Олександра Найдьонова, який скоротив розрив в рахунку.

Тільки-но почався другий період, як кидком від синьої лінії рахунок збільшив захисник «містян» Владислав Грицьких, в той час як воротар був закритий гравцями.

Після цього «Білий Барс» побіг відіграватися, і це вдалося досить успішно: спочатку Владислав Герцик втік у відрив від гравців «Кременчука» та відправив шайбу в ворота Краснопольського, а за 10 хвилин до кінця періоду Кирило Бондаренко виїхав з-за воріт, обіграв воротаря і відправив шайбу в порожній кут воріт.

Третій період видався найрезультативнішим у матчі. На 41-й хвилині зустрічі Євген Тимченко та Кирило Бондаренко втекли у відрив, а Руслан Ромащенко вразив ворота Петленка.

Після пропущеної шайби наставник «Кременчука» поміняв голкіпера - місце в рамці зайняв Віталій Власенко. Однак і він пропустив практично відразу - шайба на рахунку Івана Панова.

Повернув «містян» в гру Єгор Шах, уклавши Краснополького на лід і відправивши шайбу над голкіпером «барсів». На цьому підопічні Олександра Савицького не зупинилися - вся команда активно йшла на ворота суперника, і свій шанс реалізував Антон Бойков, який зрівняв рахунок у зустрічі.

Шосту шайбу «Кременчука» закинув все той же Антон Бойков. Нападник кинув по воротах Краснопольського, і шайба, зрадницьки для голкіпера «барсів», залетіла у ворота.

«Білий Барс» вперто атакував, і за півтори хвилини до кінця третього періоду Євген Тимченко все ж зміг відправити шайбу в ворота. зробивши рахунок 6:6.

Переможну шайбу закинув Дмитро Чернишенко, і таким чином допоміг своїй команді здобути перемогу в першому овертаймі сезону 2017/18.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Кременчук» - «Білий Барс» - 7:6 ОТ (2:1, 1:2, 3:3, 1:0)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: