Українська хокейна ліга. «Кременчук» вдома поступився «Донбасу»

Українська хокейна ліга. «Кременчук» вдома поступився «Донбасу»
Олександр Костіков відзначився дублем
Фото: УХЛ

Донеччани в Кременчук приїхали максимально налаштованими

У Кременчуці відбувся центральний матч 24 туру чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги між місцевим «Кременчуком» та «Донбасом».

Про це повідомляє прес-служба ліги.

Донеччани в Кременчук приїхали максимально налаштованими забрати з собою три очки. Це ж відразу відобразилося і на табло - до середини першого періоду кременчужани «горіли» 0:3 - двічі відзначився Олександр Костіков і гольовий бал собі в актив записав Ілля Коренчук. Тільки під кінець двадцятихвилинки кременчужани змогли відіграти одну шайбу завдяки точному кидку Єгора Севрюгіна.

У другому періоді «містяни» помітно збільшили швидкості і гостроту своїх атак, проте, ворота Богдана Дьяченка так і залишилися недоторканим. У свою чергу донеччани ще раз змогли вразити ворота суперника - четверту шайбу «Донбасу» в матчі на свій рахунок записав Віталій Лялька.

На старті заключного відрізка зустрічі підопічні Олександра Савицького зусиллями Івана Ципнятова змогли відіграти одну пропущену шайбу, на що донеччани відповіли влучним кидком Артемія Пуголовкіна.

Крапку в матчі поставив найкращий бомбардир УХЛ в поточному сезоні Микола Кисельов, встановивши остаточний рахунок 3:5, але, на жаль, допомогти команді відігратися ця шайба не допомогла.

Як відомо, в іншому матчі туру «Динамо» в Харкові обіграло «Білий Барс».

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Кременчук» - «Донбас» 3:5 (1:3, 0:1, 2:1)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: