Українська хокейна ліга. «Кременчук» вирвав перемогу у «Білого Барса» в другому овертаймі сезону

Українська хокейна ліга. «Кременчук» вирвав перемогу у «Білого Барса» в другому овертаймі сезону

Доля поєдинку вирішилася в овертаймі

«Кременчук» здобув вольову перемогу над «Білим Барсом» на домашній арені в Броварах в рамках 18-го туру чемпіонату України.

Рахунок відкрили гості: Іван Панов з передачі Олега Гуменюка з-за воріт пробив Віталія Власенка на 14-й хвилині поєдинку.

На старті другого періоду «барси» подвоїли перевагу завдяки шайбі в більшості від захисника Михайла-Максима Ядловського. Однак господарі льоду не стали опускати руки і вже на 33-й хвилині оформили перший гол, автором якого став Олексій Костюк, який зіграв на добиванні після ассиста Данила Козачука.

Далі за п'ять хвилин ігрового часу «містяни» не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед завдяки голам капітана «Кременчука» Севастіана Карпенка та Сергія Алексаняна-Петровича.

Статус-кво поєдинку повернув Дмитро Даниленко, який за п'ять хвилин до кінця основного часу зустрічі в більшості закинув ще одну шайбу своєї команди. Менш ніж за хвилину від «містян» була відповідь - результативна атака Дмитро Чернишенка, і «Кременчук» знову в лідерах.

Але і ця перевага була зовсім нетривалою - відразу після вкидання шайби в центрі, форвард «Білого Барса» Дмитро Даниленко провів успішну комбінацію з Владиславом Куцевичем і останній знову зрівняв рахунок.

Доля поєдинку вирішилася в овертаймі - другому в протистояннях цих команд в поточному сезоні. Переможним став точний кидок капітана «Кременчука» Карпенка, який з п'ятака переграв воротаря «барсів».

Після перемоги над «Білим Барсом» підопічні Олександра Савицького посідають третю сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі 34 очки.

Українська хокейна ліга

18-ий тур

«Кременчук» - «Білий Барс» - 5:4 ОТ (0:1; 3:1; 1:2; 1:0)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: