Українська команда зайняла третє місце на міжнародному турнірі з футзалу в Італії

Українська команда зайняла третє місце на міжнародному турнірі з футзалу в Італії

Відзначилася івано-франківська «Надія-Прикарпаття», за яку грали 13-річні футзалісти

В Італії добіг кінця міжнародний турнір Montesilvano Futsal Cup з футзалу. В останній день змагань були зіграні поєдинки за медалі.

В одному з півфінальних матчів івано-франківська «Надія-Прикарпаття» боролася з латвійським «Нікарсом» за право зіграти у фіналі турніру у віковій категорії U-13, інформує офіційний сайт Асоціації футзалу України.

Зігравши в основний час внічию 0:0, прикарпатці поступились у серії післяматчевих пенальті – 2:3.

Водночас, юнацька збірна України провела півфінальний матч міні-турніру за 5-8 місця. Суперником підопічних Віталія Одегова була команда «Девілз К’єті». І наші співвітчизники змогли обіграти цю італійську команду з рахунком 2:1. Голи у «синьо-жовтих» забивали Руслан Татьянко та Дмитро Титов.

У поєдинку за третє місце суперником «Надії-Прикарпаття» стала іспанська «Академія Ф6 - 2005». Юні українці змогли здолати цю команду, яка вважалась одним з фаворитів змагань. Підсумковий рахунок – 7:2.

Юнацька збірна у поєдинку за п’яте місце змагалася з угорським «Дунакеші Футзал». У боротьбі «синьо-жовтим» вдалося здобути мінімальну перемогу з рахунком 7:6. Голи у нашої команди забили Ростислав Грицьків, Віктор Русин, Руслан Татьянко, Ростислав Семенченко, Дмитро Титов, Максим Деркач і Роман Роїк.

Таким чином, «синьо-жовті» посіли підсумкове п’яте місце.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: