Українська пара фігуристів зупинилася за крок від нагород етапу юніорської серії Гран-прі

Українська пара фігуристів зупинилася за крок від нагород етапу юніорської серії Гран-прі
Фото УФФКК

Попова та Бєліков стали четвертими у Словенії

Український танцювальний дует Дар’я Попова - Володимир Бєліков фінішував четвертим у змаганнях шостого етапу юніорської серії Гран-прі, що завершилися у Любляні (Словенія).

У сумі за дві програми спортсмени набрали 141.77 балів, інформує офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Після виконання ритм-танцю учні Галини Чурілової перебували на  четвертій позиції та мали реальний шанс поборотися за призове місце з росіянами Поліною Іваненко - Данилом Карповим.

Проте у довільній програмі судді віддали перевагу суперникам українських фігуристів, значно збільшивши у підсумку розрив у балах.

Українці за прокат довільного танцю отримали 84.66 балів, а пара з РФ – 91.91.

Переможцями етапу стали Ейвонлі Нгуєн - Вадим Колесник (США) – 165.63. На другому місці – ще одні російські спортсмени Софія Шевченко - Ігор Єременко (161.67).

У турнірі юніорок помітно впевненішою почувалася 14-річна Марина Жданович, що дозволило їй показати кращий підсумковий результат, ніж на етапі в Остраві, де фігуристка посіла 19-те місце. Нині ж українська спортсменка стала 16-ою серед 36 учасниць із сумою 116.87 балів.

Нагороди словенського етапу розіграли і юніори-одиночники. Український спортсмен Михайло Рудковський завершив свій другий турнір Гран-прі на 20-й позиції, набравши за підсумками двох програм 110.45 балів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: