Українських хокейних арбітрів запросили обслуговувати матчі чемпіонатів світу

Українських хокейних арбітрів запросили обслуговувати матчі чемпіонатів світу

Четвірка рефері працюватимуть на турнірах під егідою IIHF у сезоні-2017/18

Суддівський комітет Міжнародної федерації хокею надіслав до офісу Федерації хокею листа, у якому проінформував про залучення українських арбітрів до обслуговування змагань під егідою IIHF у сезоні 2017-2018 років.

Серед тих, хто отримав призначення, харківський 32-річний рефері Антон Гладченко, який працюватиме на чемпіонаті світу серед юніорів у Дивізіоні ІІІА у турецькому Ерзурумі.

Решта призначень стосуються київських лайнсменів, інформує офіційний сайт Федерації хокею України.

22-річний Ілля Хохлов працюватиме на кваліфікаційному турнірі до чемпіонату світу у Дивізіоні ІІІ (Сараєво, Боснія та Герцоговина). А 27-річний Антон Перетятько та 31-річний Артем Корепанов увійдуть до когорти арбітрів, які працюватимуть на матчах юніорського чемпіонату світу з хокею в Україні.

Для Корепанова цей турнір стане третім домашнім. До цього лайнсмен працював на юніорському чемпіонаті світу 2010 року у Броварах та чемпіонаті світу серед чоловіків 2017 року у Києві.

Окріи того, усі судді мають можливість отримати запрошення на хокейний турнір зимових Олімпійських Ігор у Південній Кореї та чемпіонат світу у топ-дивізіоні у Данії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: