Український фігурист Іван Павлов став восьмим на юніорському чемпіонаті світу

Український фігурист Іван Павлов став восьмим на юніорському чемпіонаті світу
Іван Павлов

А Анастасія Архіпова показала 13-й результат серед дівчат

Українському фігуристу Івану Павлову не вдалося потрапити до призової трійки чемпіонату світу серед юніорів у чоловічому одиночному катанні.

На змаганнях, що завершилися у столиці Болгарії, учень Марини Амірханової  набрав за підсумками двох програм 206.38 бала, інформує офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

У короткій програмі фігурист був четвертий. Але 19-річному спортсмену не вдалося витримати конкуренцію у довільній програмі. Павлова підвів каскад на початку програми, проте з рештою елементів він впорався добре.

Після його прокату суддівська математика виглядала так: 135 балів загалом, 70.53 за техніку та 64.80 за компоненти. У підсумку – восьме місце у довільній, а також у загальному заліку, що дозволить Україні представити на наступному чемпіонаті двох фігуристів у чоловічому одиночному катанні.

Водночас, юна дебютантка юніорського чемпіонату світу Анастасія Архіпова посіла 13-те місце у турнірі одиночниць.

14-річна спортсменка набрала за дві програми 151.98 бала. У довільній вона показала далеко не кращий свій результат – 92.61, отримавши 48.59 за техніку та 47.02 за компоненти. Три бали було знято суддями за падіння.

На цій ноті і було завершено чемпіонат світу серед юніорів 2018 року.

Для українських фігуристів  він став успішнішим, ніж попередній. Кращі результати показані у чоловічому та жіночому одиночному катанні, спортивних танцях на льоду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: