Український «Продексім» зіграє в першому турнірі Ліги чемпіонів з футзалу

Український «Продексім» зіграє в першому турнірі Ліги чемпіонів з футзалу
ФК «Продексім»

Попередній раунд буде проходити з 28 серпня по 2 вересня

У першому розіграші Ліги чемпіонів УЄФА з футзалу візьмуть участь 57 клубів, серед яких і український «Продексім».

Про це повідомляє Федерація футболу України.

23 клуби з найвищими коефіцієнтами отримали перепустку в основний раунд, решта 34 стартують в попередньому. Жеребкування обох стадій відбудеться 5 липня (початок - о 15.15 за київським часом) в рамках однієї церемонії.

Попередній раунд буде проходити з 28 серпня по 2 вересня. У ньому 34 учасники будуть розділені на сім груп по чотири команди і два по три. В основний раунд вийдуть дев'ять переможців груп.

Основний раунд триватиме з 2 по 7 жовтня. Шляхом А підуть переможець Кубка УЄФА «Інтер», перші 11 команд рейтингу УЄФА і клуби, що займають 16-19-ті місця. Саме тут стартує і «Продексім», який зараз утримує сімнадцяту сходинку рейтингу. Команди будуть розділені на чотири групи, в елітний раунд вийдуть по три найсильніші з кожної.

Шляхом В пройдуть команди, які знаходяться в рейтингу УЄФА на 12-15-м і 20-22-му місцях, а також дев'ять переможців груп попереднього раунду. Вони також розділяться на чотири четвірки, переможці яких кваліфікуються в елітний раунд.

В елітному раунді 16 клубів розіб'ють знову-таки на чотири групи, переможці яких отримають перепустку до фінальної частини. Термін проведення еліт-раунду - 13-18 листопада. Жеребкування - 14 жовтня.

Фінальна частина розіграшу Ліги чемпіонів УЄФА з футзалу пройде 25-27-го або 26-28 квітня 2019 року на майданчику одного з учасників. Дата жеребкування фіналу ще не визначена.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: