Український тенісист Долгополов підозрюється в договірному матчі

Український тенісист  Долгополов підозрюється в договірному матчі

Антикорупційний комітет вже почав розслідування поєдинку в Вінстон-Сейлемі

Прийом ставок на матч першого кола турніру в Вінстон-Сейлемі між Олександром Долгополовим  і Тіаго Монтейро (3:6, 3:6) був припинений низкою великих букмекерів після того, як незадовго до його початку коефіцієнт на перемогу українця став різко зростати.

63-тя ракетка світу Долгополов, на минулій кваліфікації, що завершилася тижня в Цинциннаті, зустрічався зі 114-м номером ATP Монтейро, який з семи своїх хардових матчів рівня основних сіток ATP не виграв жодного.

Першою ставки на матч перестала приймати Pinnacle, у якій коефіцієнт на перемогу Долгополова становив 1.36, поки до матчу не залишилося дві години, – після цього він за 20 хвилин виріс до 1.63.

Через годину на Bet365 коефіцієнт на перемогу Долгополова становив уже 2.37, а ще через кілька хвилин на Coral – 2.50. За 15 хвилин до початку матчу коефіцієнт Долгополова на Betfair був 3.15 (ймовірність перемоги – 32% проти початкових 74%).

У четвертому геймі матчу Долгополов втратив подачу після двох поспіль подвійних помилок, а за всю 55-хвилинну зустрічі не мав жодного брейк-пойнта, що за останні два сезони з ним траплялося тільки двічі (на «шоломах» проти Роджера Федерера). Монтейро вперше в кар'єрі провів хардовий матч рівня ATP, в якому в його геймах жодного разу не було менше (в семи попередніх втрачав подачу 31 разів).

28-річний українець виступав з тейп на нозі і раніше в цьому сезоні переніс травму гомілкостопа, проте з тейпом він грав і в Цинциннаті, і на його первісний статус фаворита це не впливало – ставкова активність почалася тільки за дві години до матчу з Монтейро.

Додамо, раніше в цьому сезоні тенісний антикорупційний орган TIU заявив, що не вважає незвичайну ставочнe активність безумовним показником договірного характеру матчу. Відносно матчу в Вінстон-Сейлемі представник TIU підтвердив The Times, що його обставини перевіряються після того, як були отримані повідомлення від ряду букмекерів.


 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: