Ультрас «Дніпра» відновили запущений бульвар імені видатного тренера Кучеревського (фото)

Ультрас «Дніпра» відновили запущений бульвар імені видатного тренера Кучеревського (фото)
Дніпряни вимагають ставитися з повагою до пам'яті тренера Кучеревського
Фото із соцмереж

Фанати закликали міську владу не відмежовуватися

19 травня в Дніпрі на бульварі Євгена Кучеревського, біля пам'ятника «Дніпро – чемпіон», зібралися фанати, щоб навести порядок на «спортивному» бульварі.

Ультрас пофарбували паркани, сходи, перила, прибрали рекламу наркотиків і сміття. На фарбу і інші матеріали, зібрали близько восьми тисяч гривень. В останні роки бульвар був у запущеному стані і міській владі до нього справи не було. Проте фанати підкреслюють, що вони не всесильні.

«На бульварі з'явились нові графіті – «Немає іншої країни, немає іншого Дніпра», цей рядок із «Заповіту» Тараса Шевченка, дуже доречний сьогодні. Ми б хотіли звернутися до міської влади з проханням облаштувати бульвар належним чином.

На бульварі Кучеревського вкрадені освітлюючі лампи, опори ліхтарів, дощові зливи, гранітні плити з фонтану та навіть викопані дерева.

Євген Кучеревський – видатна постать для Дніпра, бульвар названий на його честь апріорі не може бути в такому жахливому стані.

Присвячуємо зроблену роботу одному із засновників дніпровського фан-руху, Валерієві «Лисому» Животову. Він мріяв навести лад у цьому місці, але не встиг: його життя обірвалося цієї весни», - написав від імені руху один із його лідерів Євген «Юджин» Переверзєв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: