Футболіст Коноплянка і легкоатлетка Рижикова прийняли виклик від Кріштіану Роналду (відео)

Футболіст Коноплянка і легкоатлетка Рижикова прийняли виклик від Кріштіану Роналду (відео)
Анна Рижикова прийняла виклик на Батьківщині Кріштіану Роналду
Фото - Instagram Анни Рижикової

Більшість українських спортовців долучатися до всесвітньої естафети наразі не поспішають

Слідом за легкоатлеткою Мариною Бех-Романчук, ще троє українських спортовців долучилися до виклику, ініційованого легендою футболу, гравцем італійського «Ювентуса» Кріштіану Роналду.

Португалець запропонував зробити на швидкість вправу на прес. У положенні лежачи на спині потрібно підняти ноги і руки вгору і спробувати дістати долонями до ніг максимальну кількість разів за 45 секунд. Роналду зробив 142 повторення за 45 секунд. Челлендж підхопили спортсмени по всьому світу.

Першою з українок виклик прийняла срібна призерка чемпіонату світу-2019 зі стрибків у довжину Марина Бех-Романчук. Вона передала челендж іншим легкоатлеткам – Ользі Саладусі, Марині Килипко, Вікторії Ткачук, а також дзюдоїстці Дарині Білодід. Проте наразі долучитися до виклику наважилася лише бронзова призерка Олімпіади-2012 в естафетному бігу Анна Рижикова.

«110 скручувань за 45 секунд! Не погано як для першого разу. Кріштіану, дякую за челендж! Марино Бех, на жаль, цього разу не вдалося перевершити твiй результат», - підписала Анна відео і передала естафету легкоатлетам Ользі Ляховій, Тетяні Мельник, Сергієві Смелику, Михайлові Кохану і фехтувальнику Богданові Нікішину. Цікаво, що відео Рижикова записала з Португалії, де вона наразі продовжує залишатися, не повернувшись із тренувальних зборів.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Anna Ryzhykova Nike Athlete (@anna_ryzhykova)

Футболіст донецького «Шахтаря» і збірної України Євген Коноплянка натомість прийняв виклик від колишнього партнера за «Дніпром», а нині тренера молодіжної команди України Руслана Ротаня. Той долучився до челенджу Роналду першим і передав естафету трьом Євгенам. Крім Коноплянки, то інші двоє екс-дніпрян – Шахов і Селезньов. Вони наразі відео не зняли, але Селезньов уже дав у коментарях обіцянку: «Петровичу, дивися завтра».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ruslan Rotan (@rotan_ruslan29)

А Коноплянка запис у себе в Instagram уже розмістив.

«Прийняв виклик від Cristiano'Rotan, - пожартував Євген. – Руслане, правда, розігнутися поки не можу».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Yevhen Konoplyanka (@konoplyanka.official)

Коноплянка передав виклик ще трьом футболістам – Денисові Олійнику та Артемові Кравцю, з якими грав у складі збірної України, а також сербові Матії Настасічу, з яким виступав за німецький «Шальке».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: