Усик або Гассієв повинні провести бій з Лебедєвим

Усик або Гассієв повинні провести бій з Лебедєвим
Денис Лебедєв. Фото: Gazeta.ru

У разі відмови переможець Суперсеріі може втратити пояс WBA

Екс-чемпіон WBA в першій важкій вазі Денис Лебедєв (30-2, 22 КО) готується зустрітися з переможцем фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) Олександром Усиком (14-0, 12 КО) або Муратом Гассієвим (26-0, 18 КО) .

Про це розповів один з промоутерів росіянина Вадим Корнілов.

«На сьогоднішній день Денис зберіг титул. Він був відправлений «у відпустку». Хочу прояснити цей момент. За регламентом регулярний чемпіон світу за версією WBA повинен битися з суперчемпіоном. Тільки суперчемпіон може об'єднувати титули. І оскільки Денис володів цим титулом, але не брав участі в турнірі, його попросили прийняти статус «чемпіона у відпустці» до моменту закінчення Суперсеріі», - пояснив Корнілов.

«Турнір закінчиться, Денис «повертається з відпустки» і готовий зустрітися з переможцем Суперсеріі за всі титули. WBA спеціально до цього турніру створила новий титул. Це знову ж таки їх ініціатива. Для того, щоб «підтвердити» титул, переможець Суперсеріі повинен зустрітися з Лебедєвим. Звичайно, переможець Суперсеріі може відмовитися від бою, але тоді титул WBA він втратить», - зауважив він.

Нагадаємо, фінал WBSS пройде в Саудівській Аравії 11 травня.

На кону фіналу будуть стояти відразу п'ять поясів.

Раніше повідомлялося, що екс-чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC Майріс Брієдіс стане запасним боксером в фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії, де зустрінуться Олександр Усик і Мурат Гассієв.

За інформацією Fightnews, латвієць погодився замінити одного з фіналістів у разі форс-мажорних обставин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: